Groep 3-4

Samenwerkingsschool De Wending - Groep 3-4 -

Na zes weken vakantie kwamen de kinderen vol met verhalen en foto’s terug op school. Het vertellen over de vakantie zorgde gelijk voor gezelligheid en je leert elkaar gelijk wat beter kennen.

In groep 3 zijn er twee nieuwe kinderen bijgekomen daar zitten nu 6 kinderen in de groep. Groep 4 heeft 8 kinderen en dan zijn er nog twee juffen.

De eerste weken starten we rustig zodat we allemaal kunnen wennen en besteden we veel aandacht aan de Gouden Weken om een goede sfeer in de klas te bereiken.

Wat we dit jaar allemaal gaan beleven, valt geregeld in de Wending Weetjes of hier op de site te lezen.

Groepsnieuws

Groep 3 en 4

We zijn alweer over de helft van het schooljaar en wat een mooie groep hebben wij. Vol energie wordt er geleerd. Ondertussen hebben we het erg gezellig met elkaar. Op het schoolplein kunnen we heerlijk met elkaar spelen, maar ook in de klas kan er op elkaars hulp gerekend worden. Er zijn al heel wat gezellige momenten die we met elkaar beleefd hebben dit jaar. Tijdens Sinterklaas hebben we met elkaar een hele grote boot geknutseld. Tijdens de kerstmarkt was het leuk om een knutselwerkje van een ander te kopen. Leuk vonden wij het voor Thijs dat hij tijdens Drie Koningen voor één dag de koning in onze klas mocht zijn. Ook De opening van de voorleesdagen, waarbij kinderen uit de bovenbouw voor ons het boekje "Sst de tijger slaapt" heeft uitgespeeld, mag niet ontbreken. Nog maar net geleden carnaval hebben we Carnaval gevierd. Hierbij hebben we genoten van elkaars optreden en elk optreden welke beloond werden met een groot applaus.

Tussen al die gezellige activiteiten door is er ook heel hard gewerkt. Zo hard zelfs dat groep 3 alle letters heeft geleerd. Daar is een feestje van heeft gemaakt waarbij de ouders uitgenodigd waren om dit feest met ons te vieren.

Binnenkort, als groep 4 de categorieën van spelling voor dit schooljaar hebben gehad, maken we daar ook even een speciaal moment van.

Kortom wij vermaken ons wel met leren en een heleboel leuke activiteiten.

Vind ons op Facebook