Groep 3-4

Samenwerkingsschool De Wending - Groep 3-4 -

Na zes weken vakantie kwamen de kinderen vol met verhalen en foto’s terug op school. Het vertellen over de vakantie zorgde gelijk voor gezelligheid en je leert elkaar gelijk wat beter kennen.

In groep 3 zijn er twee nieuwe kinderen bijgekomen daar zitten nu 6 kinderen in de groep. Groep 4 heeft 8 kinderen en dan zijn er nog twee juffen.

De eerste weken starten we rustig zodat we allemaal kunnen wennen en besteden we veel aandacht aan de Gouden Weken om een goede sfeer in de klas te bereiken.

Wat we dit jaar allemaal gaan beleven, valt geregeld in de Wending Weetjes of hier op de site te lezen.

Groepsnieuws

Groep 3 en 4

Wat een enthousiaste groep is dit toch of het nu om een nieuwe methode gaat of het leren van de tafels, overal wordt even enthousiast aan gewerkt. Nu het mooie weer zich steeds vaker laat zien, zijn we ook meer buiten te vinden om daar te bewegen en te leren tegelijk. Zo zijn we al verschillende keren met rekenen en spelling naar buiten gegaan voor een dictee of het oefenen van sommen.

 

Toch blijven we ook genieten van de extra activiteiten. Zo hebben we met Pasen de Palmpasenstokken weer versierd en op het schoolplein eieren gezocht. Ook hebben we het verhaal achter Pasen geleerd via een soort puzzeltocht.

 Tijdens de Koningsspelen hadden we mooi weer en hebben we op school ontbeten. Later op de ochtend zijn we in groepjes naar het voetbalveld gedaan. Hier hebben we verschillende spellen gedaan. Als laatst zijn we nog een tijdje met de hele klas en beide juffen op de stormbaan geweest. Het was een erg gezellige ochtend!


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind ons op Facebook