Groep 7-8

Groep 7&8 zijn er klaar voor!
Marle, Nina, Jesse, Myra, Ilse, Sterre, Maartje, Thijs de Wit, Thijs Sonderen, Fenna, Jens, Max, Maryam, Tessa en Rouaa zijn weer helemaal opgeladen en vol energie, passie en plezier voor het komende schooljaar.

Samenwerkingsschool De Wending - Groep 7-8 -

Nieuws uit groep 7-8

Bonifatius mavo

Ik ga naar de boni. Ik heb voor deze school gekozen, omdat het me een helle leuk school lijkt en mijn moeder en zus er ook op hebben gezeten.

Mij lijkt het een super leuke en ik ga niveau tl doen op de boni. Ik heb er super veel zin in.

Sterre Ijben

 


Verjaardag

Ik ben jarig ik heb heel veel cadeau ’s. Zoals een penny board gekregen van me moeder. Maar dat is niet het enigste want ik heb ook nog een moppen boekje. Ik kwam op school en alle juffen feliciteerde me. En toen mocht ik op de stoel staan in de gang. En toen zongen ze alle maal een liet. en bij het veruit eten mocht ik trakteren. En op het einde krijg iedereen die jarig is krijgt nog een klein cadeau van school. En thuis ging ik met alles spelen.
Thijs Sonderen


Wij gaan op vakantie naar Duitsland.
Naar het plaatsje Willingen. Dat ligt in de buurt van winterberg. Mijn Opi en Omi hebben daar twee huisjes. Wij gaan in het stenen huisje. Het is een ski vakantie. We gaan op donderdag in de avond op vakantie. ik heb er heel veel zin in het skie en het sleeën. Wij krijgen de derde ski les. Met de stoeltjes om hoog naar de berg
Thijs de wit


Doelenmap gr 7 &8.

Wij hebben in de klas onze eigen doelenmap.

Daar bewaren we alle doelen die we hebben. Als we een rekentoets hebben gemaakt kijken we welken doelen er goed of minder goed gingen. De doelen die er minder goed gingen gaan we oefenen en schrijven we in onze doelenmap. Dat is handig voor als we het vergeten.

Maartje


Doelenmap

We hebben van juf een map gekregen. In die map zitten papieren met je leerdoelen erin. Die map is een hulpmiddel voor bijvoorbeeld; rekenen, begrijpend lezen en spelling. Als je dan bijvoorbeeld 10 minuten niks weet om te doen kan je even je map erbij pakken. We hebben in de klas ook zoon papier als je het dan snapt mag je je plakkertje met je naam een hokje opschuiven. In het oranje vakje staat: Ik begin het te leren. In het gele vakje staat: het lukt steeds beter. En in het groene vakje staat: Ik kan andere helpen.

Fenna

 

 


Het Zuyderzee lyceum

Ik ga volgend jaar naar het Zuyderzee lyceum, VWO. Ik zit daar dit jaar ook op de plusklas dus ik ken de school al een beetje. Ik vind dat als ik er ben er een gezellig sfeertje hangt. Ik ben ook bij de open dag van het Emelwerda geweest ik had gelijk al een keuze gemaakt. Ik heb veel zin in volgend jaar!

Ilse


Het vakcollege

Ik vind het leuk dat ik naar het Vakcollege ga. Vooral 10 uur techniek vind ik heel leuk. Een hele leuke school

Jens


Mijn eerste halfjaar in groep 7.

School was eerst nog best moeilijk, maar uiteindelijk ging het steeds beter. >Dat komt omdat ik ging oefenen wat ik moeilijk vond. Verder gaat het nu best goed. Met rekenen wat minder, maar ik ben aan het oefenen. En waar ik het meest van hou op school is… Vakantie!

Tessa


Zuyderzee lyceum

Hoi, ik ben max en ga naar het Zuyderzee en ga mavo havo doen maar de route acht toets moet nog komen en ik ga daar heel erg mijn best op doen want ik wil naar havo. Ik heb er heel veel zin in

Max Okkes

Vind ons op Facebook