Nieuws

Nieuws

Mandjes lezen groep 7&8 samen met groep 1&2

In september zijn wij begonnen met een project van de bibliotheek genaamd: Mandjeslezen. De kinderen van groep 7&8 hebben een prentenboek uitgezocht en deze in de klas voorbereid en vragen gemaakt passend bij het prentenboek. Waar denk jij dat het boek overgaat? Ben jij ook weleens verliefd geweest? Waar ben jij bang voor?

Lees verder

Mandjes lezen groep 7&8 samen met groep 1&2

Dierendag én opening Kinderboekenweek 2017

Vanmorgen was het druk op het plein. Er liepen heksen rond, ouders met een hond aan de lijn, kinderen met cavia's, katten, konijnen of knuffeldieren. Er werd gezongen en gedanst. Kinderen mochten op de foto met hun favoriete dier of knuffel. Wat een feest! En als klap op de vuurpijl ook nog een jarige in ons midden!

Lees verder

Bant-doet.nl

Tijdens Bant-doet.nl hebben alle leerlingen geholpen met het opruimen van zwerfafval in de schoolomgeving.

Lees verder

Bant-doet.nl

Talent in groep 5 en 6

groep 5 en 6 hebben voor alle leerlingen en ook voor ouders en andere belangstellenden een prachtig groepsoptreden verzorgd. Complimenten groep 5 en 6! Iedereen heeft genoten van: Groep 5 en 6 Got Talent!

Lees verder

Talent in groep 5 en 6

Jantje Beton

Alle kinderen van groep 5 tot en met 8 verkopen van 14 tot en met 28 september Jantje Beton loten.
De helft van de opbrengst is voor onze school, de andere helft voor Jantje Beton. Een prachtig doel dat zich inzet voor kinderen die het hard nodig hebben.

Lees verder

Wereldberoemde leerlingen

Zoals jullie misschien al weten zijn een aantal leerlingen van groep 7 en 8 op bezoek geweest bij boswachter Harco. De kinderen zijn wezen kijken bij de kadavers in het Kuinrebos. Deze kadavers liggen daar om te laten zien hoe het ontbindingsproces gaat.

Lees verder

Like ons op Facebook