Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Waterschap les, groep 7 en 8

Groep 7&8 heeft woensdag een waterschap les gekregen van Judith. We hebben proefjes gedaan en heel veel bijgeleerd zoals: dat Flevoland eigenlijk en diep bord is Ook hebben we geleerd hoe je water moet zuiveren. En we hebben geleerd dat je niet alles door de wc kan spoelen. Want bijvoorbeeld bij plastic duurt het 200-300 jaar tot het helemaal weg is. 

Lees verder

Lampions voor Sint Maarten

Vandaag zijn wij van start gegaan met het maken van een lampion. De kinderen hadden de keuze uit 6 verschillende lampionnen.
Volgende week maandag 6 november maken wij de lampion af.
Was een gezellige ochtend met elkaar.

Lees verder

Juffen en Meesters dag 2017

Elk jaar vieren de juffen en meesters hun verjaardag op school. Ook dit jaar was het weer een feest met héél veel spelletjes maar ook veel cadeaus. Voor de Juffen en Meesters maar ook voor alle kinderen!

Lees verder

Mandjes lezen groep 7&8 samen met groep 1&2

In september zijn wij begonnen met een project van de bibliotheek genaamd: Mandjeslezen. De kinderen van groep 7&8 hebben een prentenboek uitgezocht en deze in de klas voorbereid en vragen gemaakt passend bij het prentenboek. Waar denk jij dat het boek overgaat? Ben jij ook weleens verliefd geweest? Waar ben jij bang voor?

Lees verder

Mandjes lezen groep 7&8 samen met groep 1&2

Dierendag én opening Kinderboekenweek 2017

Vanmorgen was het druk op het plein. Er liepen heksen rond, ouders met een hond aan de lijn, kinderen met cavia's, katten, konijnen of knuffeldieren. Er werd gezongen en gedanst. Kinderen mochten op de foto met hun favoriete dier of knuffel. Wat een feest! En als klap op de vuurpijl ook nog een jarige in ons midden!

Lees verder

Bant-doet.nl

Tijdens Bant-doet.nl hebben alle leerlingen geholpen met het opruimen van zwerfafval in de schoolomgeving.

Lees verder

Bant-doet.nl

Talent in groep 5 en 6

groep 5 en 6 hebben voor alle leerlingen en ook voor ouders en andere belangstellenden een prachtig groepsoptreden verzorgd. Complimenten groep 5 en 6! Iedereen heeft genoten van: Groep 5 en 6 Got Talent!

Lees verder

Talent in groep 5 en 6

Jantje Beton

Alle kinderen van groep 5 tot en met 8 verkopen van 14 tot en met 28 september Jantje Beton loten.
De helft van de opbrengst is voor onze school, de andere helft voor Jantje Beton. Een prachtig doel dat zich inzet voor kinderen die het hard nodig hebben.

Lees verder

Wereldberoemde leerlingen

Zoals jullie misschien al weten zijn een aantal leerlingen van groep 7 en 8 op bezoek geweest bij boswachter Harco. De kinderen zijn wezen kijken bij de kadavers in het Kuinrebos. Deze kadavers liggen daar om te laten zien hoe het ontbindingsproces gaat.

Lees verder

Vind ons op Facebook