Groep 1-2

Samenwerkingsschool De Wending - Groep 1-2 -

Nieuws groep 1 en 2

Na een lekkere kerstvakantie zijn we weer gestart op school. Dit keer met het thema Winter. De klas is helemaal in de winterse stijl: we spelen met veel plezier in onze ‘Koek en Zopie’ hoek!  Daarnaast maken we werkjes over de winter, waaronder ook vogelvoer. Zo zorgen we samen voor de vogels in deze koude tijd!

De komende periode zijn we ook druk met het oefenen voor onze voorstelling. Deze vindt plaats op 1 februari. De kinderen gaan er een mooie show van maken!

 

Bezoek bibliotheek

Groepsnieuws groep 1 en 2

De eerste paar weken van het nieuwe schooljaar zitten er alweer op. Wat hebben we al weer veel gedaan en geleerd. Zo zijn we een dagje naar het Dolfinarium geweest ter ere van ons 45 jarig jubileum, zijn we naar de bibliotheek in Emmeloord geweest, hebben we de ouders meegenomen in het nieuwe schooljaar d.m.v. onze informatieavond, gespeeld in de speeltuin als afsluiting van de Gouden Weken en hebben we een mooi pleinfeest gevierd met kinderen en ouders.

Uiteraard hebben we in de groep ook veel gedaan. We begonnen met het thema “een nieuw schooljaar’, daarna gingen we over naar het thema ‘Schatje en Scheetje’ en nu werken we over de herfst.

In de herfstvakantie is er een grote verandering geweest in onze klas. Zo hebben we een echt podium gekregen, hierdoor ook een nieuwe bouw- en huishoek, een nieuw aanrechtkastje en mooi grote prikborden. Wat is het mooi geworden en wat waren de kinderen verbaasd toen ze na de vakantie weer op school kwamen. We gaan hier van genieten!

De komende tijd staan er ook weer veel leuke en gezellige dingen te gebeuren. De kinderen gaan Sint Maarten lopen en zullen de zelf gemaakte lampions showen, krijgen we een bezoek van Sinterklaas en gaan we met zijn allen weer Kerst vieren. Op naar een gezellige tijd met veel leuke activiteiten!

Vind ons op Facebook