Groep 1-2

Samenwerkingsschool De Wending - Groep 1-2 -

Na een fijne vakantie is het dan toch weer zover! We mogen naar school!

Dit schooljaar mogen we een aantal nieuwe kinderen verwelkomen en beginnen we met een groep van 15 kinderen. En zoals u kunt zien op de foto hebben ze er allemaal weer zin in!

Dit jaar beginnen we met het thema: “Weer naar school”. En wat het thema hierna wordt? Dat wordt in overleg met de kinderen bedacht. Via de WendingWeetjes houden we u op de hoogte.

De eerste dagen zijn we begonnen met spelletjes spelen waardoor je elkaar beter leert kennen. En wat doet groep 1 en 2 dat goed! We hopen er met zijn allen een mooi schooljaar van te maken.

Nieuws uit groep 1 en 2

Wat gaat de tijd toch snel! We hebben het eerste halfjaar er al bijna weer op zitten.

Maar voordat het zover is gaan we eerst nog Sinterklaas verwelkomen en natuurlijk komt er een mooie kerstboom in de klas.

Het thema spannend / eng hebben we met de school geopend. Het thema van de Kinderboekenweek was Gruwelijk eng. De kinderen hebben veel gegriezeld en “enge” liedjes geleerd over heksen en beren. Wat was dit een leuk maar ook spannend thema.

De afgelopen weken hebben we gewerkt aan het thema herfst waarbij er mooie knutsels gemaakt zijn. We hebben egels gekleid, herfstblaadjes gevouwen, de letter H van herfst geleerd, een herfstboom gebouwd van Kapla en nog veel meer. (zie foto’s)

Nu gezellig druk met Sinterklaas en daarna op naar de Kerst. We gaan er een gezellige tijd van maken!

Vind ons op Facebook